För att denna webbsida ska fungera optimalt krävs det att JavaScript är installerat på Din dator. Här är instruktioner hur Du aktiverar JavaScript i Din webbläsare..

Tjejkvällar

IMG_75352

Tjejkvällar

Hos mig kan du boka olika typer av tjejkvällar. Perfekt för möhippa, födelsedagar, afterwork eller om ni bara vill göra något kul tillsammans.

Shopping kläder/makeup

Det finns alltid möjlighet att boka shopping själv eller med vänner i mitt showroom på väster i Jönköping. Jag bjuder alltid på bubbel och det är inga köpkrav. Här får du professionell hjälp att hitta det som passar just dig allra bäst utifrån stil, kroppsform och färger. Fördelen med att shoppa hos mig jämfört med vanlig butik är att jag kan ha öppet när det passar dig, det blir mysigare, du får experthjälp av en riktig stylist och det ingår alltid ett glas bubbel. Boka tid nu!

Hos oss finns kvinnokläder i olika storlekar, stilar och former med varierande prislapp. Finns något för alla! Dessutom har vi en uppsjö av makeup och skönhetsprodukter med riktigt bra kvalité.

Vill du hellre shoppa hemma i ditt vardagsrum? Du har möjlighet att boka en makeup eller klädvisning hemma hos dig ihop med minst 4 vänner. Själv tjänsten shopping är kostnadsfri med litet tillägg för resa utanför Jönköpings kommun.


Stylingkväll

Ni kommer till mig eller så kommer jag till er och pratar om styling, stil, form och färg. Jag berättar bland annat hur man bäst klär sin kroppsform, hur färgerna påverkar oss, hur man hittar sin stil mm. Jag stylar varje person med kläder som passar dennes kroppsform och stil. Det går också att boka med makeup-tema!

Pris är från 299:-/person


Gruppstyling

Jag utför en makeup, stil eller färganalys per person. Se mer information under fliken Stylingtjänster. Jag pratar även om styling och vi diskuterar i grupp. En av de tjejkvällar som är mest rolig och lärorik.

Pris är från 399:-/person beroende på vilken analys ni vill ha utfört och hur många ni är.


 

Jag kan även hjälpa er med styling inför fest/middag som ni ska på. Jag kan också hjälpa er att fixa ett större event med lokal, mat, underhållning, inbjudningar osv. Se gärna mer om mina Eventtjänster. Jag är självklart också öppen för andra förslag för olika typer av tjejkvällar.

Bokning sker här!

IMG_7693
IMG_7526
IMG_7543